Lediga tjänster

Inom koncernen finns för närvarande följande lediga tjänster (läs mer nedan)

Sjuksköterska, Hasslegården, Mariestad
Timvikarier Villa Leva: Kvinnobehandlingen Leva och Leva Bo i Göteborg

 

Sjuksköterska
Hasslegården, Mariestad

Hasslegården bedriver vård och behandling för personer med psykiska och psykosociala problem, ibland i kombination med missbruk. Verksamheten har 25 platser och ligger 10 km norr om Mariestad i anslutning till E20. Hasslegården ingår i Crispa-gruppen.

Vår intention är att utöva ett kvalificerat socialt behandlingsarbete parallellt med ADL-träning, omvårdnad samt hälso- och sjukvård. Vi arbetar i nära team varje boende, läkare, sjuksköterska, kontaktperson, övrig personal på Hasslegården och remittent.

Arbetsuppgifterna omfattar insatser enligt HSL på enheten, vilket medför varierade möten med boende och personal. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som bedömningar, kontakt med andra vårdgivare, delegering och utbildning av personal ingår i arbetet.

Kvalifikationer
Du är leg. sjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av motsvarande arbete med målgruppen, är ansvarsfull, flexibel och kan leda omvårdnadsarbetet tillsammans med vår föreståndare och sjuksköterska.

Du skall ha förmåga att arbeta självständigt men arbetet ställer även höga krav på samarbetsförmåga i förhållande till dina kollegor och samverkanspartners. Du har förmåga att se verksamheten som en helhet och tar ansvar och gör insatser när du ser att det behövs. Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad samt att du lyckas anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som uppstår.

Körkort

B-körkort är ett krav.

Arbetstider och omfattning, Ersättning
Heltid (arbetstid 60-100% kan diskuteras). Månadslön. Individuell lönesättning.

Så ansöker du, kontakt och tillträde:
Sista dag att ansöka är 2019-01-15.  Intervjuer sker löpande allt eftersom ansökningar inkommer. Ansökan via e-mail till: tina.johansson@crispa.se
Kontakt och frågor: Tina Johansson, Föreståndare, tel. 0501-81 91 64
Planerat tillträde enligt överenskommelse.
Hasslegården Vård AB, Vallby 4, 542 92 Mariestad. Tel. 0501-203 90

 

Timvikarier Villa Leva: Kvinnobehandlingen Leva och Leva Bo i Göteborg

Just nu har vi hög beläggning och söker extra personal.

Du arbetar i team med övrig personal och du stöttar i alla förekommande göromål på behandlingshemmet och på vårt stödboende. Dagarna är strukturerade utifrån dagsprogram och klienternas genomförandeplaner och aktiviteterna är varierande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet. 

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har minst YH behandlingsassistentutbildning eller liknande. En timtjänst kan också passa dig som studerar t ex till jurist, socionom eller beteendevetare. Vi tror att du brinner för att göra skillnad för kvinnor med missbruksproblematik.

Vi söker dig som är flexibel, lojal och står med båda fötterna på jorden. Du tycker om ett varierat och tidvis högt arbetstempo, att du trivs med att arbeta i team och att du kan arbeta ensam kvällar och nätter.

Vi vill att du är bra på svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär resor, så B-körkort är nödvändigt.

Maila din ansökan med CV till: jane@villaleva.se.
Du kan också ringa vår verksamhetschef Jane Åkerström på 031-48 48 88.